GDPR Illustration

Ta del av vår integritetspolicy

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat vår integritetspolicy så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Ersättningstragik kring ersättningstrafik

Banarbete • Publicerad 28 september 2022
Detta är en opinionstext i Norra Skåne. Åsikter som uttrycks är skribentens egna.
Ingen ersättningsbuss dök upp för resenärerna, trots att det påstods att det skulle göra det.
Ingen ersättningsbuss dök upp för resenärerna, trots att det påstods att det skulle göra det.Foto: Sofia Åström

Den 20/9 åkte jag tåg från Lund 22.42, i Hässleholm 23.16! Sen vidare till Kristianstad. Planerat barnarbete och bussar skulle ersätta! Skyltat och klart! Men ingen buss kom, varken 23.25 eller 00.25! Ingen övrig info, ingen personal att fråga! Så uselt skött!

”Skäms och usch för en usel organisation!”

Ersättningstragik! Alla fick lösa vidare färd till Kristianstad och Karlskrona! Skäms och usch för en usel organisation!

Messade Skånetrafiken som givetvis inte visste någonting! Man tar sig för pannan...

Annika Sörensson

Välkommen att kommentera

Välkommen att kommentera! Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kristianstadsbladet och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.