Annons

Galenskaperna fortsätter och inget görs!

Efter att MP och S genom rena idiotier hade drivit fram en nedläggning av kärnkraft 2020 och det på bara några månader var ”omöjligt” att återstarta (här finns ett riktigt bra scoop för en driven undersökande journalist) så har svenska folket verkligen fått lida med elpriser som periodvis genom spekulationer på elbörsen nått astronomiska mått.
Kärnkraft • Publicerad 2 februari 2024 • Uppdaterad 4 februari 2024
Detta är en opinionstext i Norra Skåne. Åsikter som uttrycks är skribentens egna.
Barsebäcks kärnkraftverk vars sista reaktor stängdes av 2005.
Barsebäcks kärnkraftverk vars sista reaktor stängdes av 2005.Foto: Anders Ahlgren/SvD/TT

Jag har själv tidigare skrivit många gånger i ämnet det stora rånet och även andra som Bo Ekstrand har förstått att det är hög tid att ta tag i problemet avtal med EU och våra bevisligen helt inkompetenta politiker!

Men trots att nyfattigdomen rusar genom en vansinnigt misskött ekonomisk politik så händer inget. Men om man som de 349 i riksdagen med vansinnigt höga löner rask blir ”kompenserade”, två gånger under det senaste halvåret, så är det inget problem.

Annons

Men som pensionär boende i elområde fyra är det verkligen ett problem, kan jag säga. Att det har förekommit anmälningar om prismanipulation spekulationer och de blev liggande tills ”det inte gick att utreda längre” luktar som allt för mycket i Sverige är ruttet!

Pensionären Stefan Tygesson

”Men trots att nyfattigdomen rusar genom en vansinnigt misskött ekonomisk politik så händer inget.”
Annons
Annons
Annons
Annons