Annons

SD ljuger, luras och svartmålar på nätet

Kalla fakta har kunnat avslöja hur SD manipulerar fakta och skapat konton för att skapa opinion och sprida falska nyheter.
Politik • Publicerad 15 maj 2024
Detta är en opinionstext i Norra Skåne. Åsikter som uttrycks är skribentens egna.
Sverigedemokraternas partiledare Jimmie Åkesson (SD).
Sverigedemokraternas partiledare Jimmie Åkesson (SD).Foto: Christine Olsson/TT

Inte nog med att man försöker lura och ljuga om saker på nätet. Man kritiserar och svartmålar de partier och de företrädare man styr vårt land tillsammans med! Detta får naturligtvis dessa partier själva utvärdera och agera omkring.

Men att i lönndom försöka få vanligt folk att tycka och tänka på grund av manipulerade fakta och falska påståenden är inte bara pinsamt för SD som parti utan ett allvarligt hot mot vår demokrati!

Annons

Och med bakgrund av att man vill ge sken av att vara ett parti som alla andra blir kalla faktas granskning och avslöjande än mer pinsamt. Det märkligaste är nog att hur mycket fakta som grävs fram om företrädares klavertramp, uttalanden, ageranden som inte är förenligt med ett parti som vill framstå som seriöst verkar dess väljare eller övriga partiföreträdare inte vilja eller kunna ta till sig och därmed själva vara en del av hotet mot vår demokrati.

Anders Wallentheim (S)

”Men att i lönndom försöka få vanligt folk att tycka och tänka på grund av manipulerade fakta och falska påståenden är inte bara pinsamt för SD som parti utan ett allvarligt hot mot vår demokrati!”
Annons
Annons
Annons
Annons