GDPR Illustration

Ta del av vår integritetspolicy

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat vår integritetspolicy så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Ser fram emot att följa Jönssons arbete med att sänka ersättningarna

Patrik Jönsson (SD) tycks trots allt ha hittat tid att besvara undertecknads synpunkter.
Arvoden • Publicerad 28 september 2022
Detta är en opinionstext i Norra Skåne. Åsikter som uttrycks är skribentens egna.
Patrik Jönsson (SD).
Patrik Jönsson (SD).

Detta får måhända ses som en fjäder i hatten för riksdagsman Jönsson. Jönssons argumentation när han använder ord som förtröden och vill pådyvla undertecknad en önskan om att göra politisk karriär synes vara ett sätt att misskreditera undertecknad och undvika sakfrågan.

81 år gammal bedriver undertecknad ett långt viktigare oavlönat demokratiskt arbete här på debattsidan och på debattsidor över hela landet än att göra politisk karriär. Politisk karriär till gagn för den egna plånboken tycks Jönsson över hövan lyckats med.

Nå tillbaka till sakfrågan: relationen mellan nedlagd tid och ersättningar.

Där tycks riksdagsman Jönsson och undertecknad ha en liknade mening då Jönsson säger sig ”gärna ha sett en minskning även av riksdagsledamöternas arvode”.

För tillfället bekvämt tillbakalutad i soffan ser undertecknad således fram emot Jönssons arbete i riksdagen för sänkta politikers arvoden och ersättningar.

Ronny Larsson i Kvistalånga

”Där tycks riksdagsman Jönsson och undertecknad ha en liknade mening då Jönsson säger sig ”gärna ha sett en minskning även av riksdagsledamöternas arvode”.”
Välkommen att kommentera

Välkommen att kommentera! Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kristianstadsbladet och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.