Annons

Har ett hjärta för hemlösa

Personligt Dags att rösta fram Årets Vardagshjälte. Här är kandidat nr 5.
Personligt • Publicerad 19 maj 2017 • Uppdaterad 24 november 2021

Det är dags att rösta fram Årets Vardagshjälte. Idag presenteras kandidat 2 av 6, Roy Larsson, som räddade livet på lilla dvärgschnauzern Charlie. Se hur man röstar i slutet av artikeln.

Lite snack och mycket verkstad kännetecknar Ingela Hansson. Hennes engagemang för andra verkar inte ha några gränser.

Annons

Nu är det 25 personer som i föreningens regi bjuder behövande på helgfrukost. Inte bara det.

Innan dess arbetade hon på Medborgarskolan, bland annat med ett projekt för långtidsarbetslösa. Det som tillverkades där, det stickade bland annat, gavs till hemlösa.

Annons

I somras startade Ingela med vänner föreningen Vuxna för trygga tjejer, efter det som hände flera tjejer i samband med festivaler och andra evenemang.

– Jag har tak över huvudet, barn och barnbarn, vad behöver jag mer? Pengar är verkligen inte allt! Men skriv att utan mina medhjälpare skulle inte detta fungera. De är fantastiska!

Rösta så här: Skicka ett sms till 72672 med texten ”Lions” följt av ett mellanslag och den kandidat, 1 till 6, som du röstar på – till exempel ”Lions 02”. Kostnaden är 20 kronor per sms samt eventuell operatörsavgift. Pengarna går till Lions hjälpverksamhet.

Du kan också rösta via vanlig post. Ange då ditt eget namn, din adress och telefonnummer samt berätta vilken kandidat du vill rösta på. Adressera brevet till Norra Skåne, Väpnareg. 6, 28181 Hässleholm, eller till Resia i Hässleholm. Glöm inte att bifoga 20 kronor.

Vi behöver din röst senast den 30 maj.

bild 1/2
Foto: Maja Ögren Andersson
Årets Vardagshjälte, kandidat nr 5 är Ingela Hansson, som driver Hemlösas förenning i Hässleholm.
Foto: Maja Ögren Andersson
Foto: Maja Ögren Andersson
Årets Vardagshjälte, kandidat nr 5 är Ingela Hansson, som driver Hemlösas förenning i Hässleholm.
Foto: Maja Ögren Andersson
Fakta:

Kandidat 5

Maja Ögren AnderssonSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons