Annons

Drew Barrymore skjuter upp sin pratshow

Trots en tårfylld ursäkt dämpades inte kritiken mot Drew Barrymore. Nu meddelar den amerikanska skådespelaren att hennes pratshow skjuts upp till strejken i Hollywood är avblåst.
Nöje • Publicerad 17 september 2023
Efter kritiken pausas nu Drew Barrymores egna pratshow. Arkivbild.
Efter kritiken pausas nu Drew Barrymores egna pratshow. Arkivbild.Foto: Christopher Smith/AP-TT

På Instagram skriver Drew Barrymore att hon tagit till sig av kritiken, som varit massiv sedan beslutet att trotsa den pågående strejken och sända pratshowen "The Drew Barrymore show".

"Ord räcker inte till för att be om ursäkt", skriver hon och vänder sig till alla hon sårat och teamet bakom showen.

Annons

På lördagen publicerade skådespelaren en tårfylld video där hon bad manusförfattare och fackföreningar om ursäkt. En dygn senare väljer hon nu att skjuta upp lanseringen av programmet.

Konflikten i Hollywood, där manus- och skådespelarfacken strejkar för bättre villkor, har pågått sedan i våras. Då gick manusförfattarna ut i strejk, och sedan i mitten av juli strejkar även skådespelarna.

En del amerikanska pratshower har kunnat sändas under den pågående strejken eftersom de inte har anställda manusförfattare, men det gäller inte Barrymores program.

TT
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons