Annons

Läs Sydsvenskan, DN och Expressen med din Norra Skåne-prenumeration – så tar du del av +Allt

Lokala nyheter från Norra Skåne, DN.se och Expressen Premium, allt med samma inloggningsuppgifter. Ja, det blir nu verklighet när Norra Skåne går in i samarbetet +Allt.
Norra Skåne-prenumeranter kan nu även läsa nyheter från samtliga skånska dagstidningar utan extra kostnad.
Inte prenumerant ännu? Här kan du få ett prova-på-erbjudande!
+Allt • Publicerad 7 maj 2024 • Uppdaterad fredag 14:44
Jörgen Svensson, chefredaktör.
Jörgen Svensson, chefredaktör.

Gota Media, den koncern där Norra Skåne ingår, och Bonnier News Local har ett partnerskap som nu ger prenumeranter tillgång till nyheter och reportage från fler titlar.

Det innebär att du som har något av paketen Premium, Helg, Total eller det helt nya paketet +Allt nu kan läsa DN, Expressen och över 50 lokala nyhetstidningar, till exempel Sydsvenskan och Skånska Dagbladet, digitalt. Du har samma inloggningsuppgifter överallt. Dessutom får du tidningsappen Arcy med över 100 magasin, så som Amelia, Allt om Resor och Teknikens Värld.

Annons

– På Norra Skåne är vi stolta och glada över att kunna erbjuda så mycket nyheter och journalistik till våra läsare. Att ge mer journalistik till fler i samma prenumeration är bra både för er läsare och för oss, säger Norra Skånes chefredaktör Jörgen Svensson.

Du som i dag har paketet Norra Skåne Digital Bas kan enkelt uppgradera din prenumeration till +Allt på Mina Sidor till ett förmånligt pris.

Här saknas innehåll

Här har vi samlat frågor och svar om hur +Allt fungerar:

Fråga & Svar

I vilka paket ingår +Allt?

+Allt ingår i paketen Digital Premium (e-tidning), Helg, Total (papperstidning) och det nya paketet som heter +Allt (NSk:s sajt + andra nyhetssidor).

Om du har paketet Digital Bas behöver du uppgradera till +Allt-paketet för att kunna läsa innehåll från andra tidningar. Läs mer här.

Fråga & Svar

Vilka andra tidningar kan jag läsa med +Allt?

Du kan läsa alla artiklar online på DN.se, Expressen.se och alla sajter inom Bonnier News Local och Gota Media. Det är över 50 nyhetssajter över hela landet. Bland annat ingår Sydsvenskan och Jönköpingsposten. Här kan du hitta listan över alla sajter som ingår.

Dessutom får du alla premiumartiklar på webbsidor som amelia.se, alltomresor.se, skonahem.se och teknikensvarld.com.

Sist men inte minst får du obegränsad läsning av över 100 magasin digitalt i appen Arcy.

Fråga & Svar

Hur loggar jag in på de andra nyhetssajterna?

Du kommer åt alla sajter med samma inloggningsuppgifter.

Om du bara har ett konto på Norra Skåne sedan tidigare så loggar in med samma inloggningsuppgifter på NSk.se och alla andra sajter.

Om du har ett Bonnierinlogg sedan tidigare, till exempel på DN.se, så ska du använda de inloggningsuppgifterna för att även komma in på NSk.se.

När du loggat in på en sajt så kommer du åt alla andra sajter inom +Allt-samarbetet med ett enkelt knapptryck. Du kommer inte behöva skriva in ditt lösenord varje gång.

Om du inte kommer ihåg ditt lösenord, testa att återställa lösenordet.

Behöver du hjälp? Kontakta Kundcenter på Norra Skåne.

Fråga & Svar

Vad kommer +Allt att kosta?

Du som har något av paketen Premium, Helg och Total får allt innehåll i +Allt inbakat utan någon extra kostnad.

Det nya specialpaketet +Allt (NSk.se och andra nyhetssajter) kommer att kosta 199 kronor/mån. Men just nu har vi ett lanseringserbjudande. Få ditt prova-på-erbjudande här.

Du som har Digital Bas kan uppgradera till +Allt och behålla ditt pris i tre månader. Läs mer om byte av prenumerationsform på Mina sidor.

Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons