Skånska Smith & Tell till Allsången

Kultur och Nöje På måndagen presenterades ytterligare artistnamn till Allsång på Skansen. Bland dem fanns skånska duon Smith & Tell.
Publicerad 15 juli 2019 • Uppdaterad 14 december 2021
Smith & Tell kommer att medverka i Allsång på Skansen 23 jul. Foto: Jörgen Johansson
Smith & Tell kommer att medverka i Allsång på Skansen 23 jul. Foto: Jörgen Johansson

I helgen uppträdde skånska Smith & Tell på Sommarrocken i Svedala. Nu är det också klart att de nästa vecka, tisdag 23 juli, kommer att medverka i Allsång på Skansen, bland annat tillsammans med en annan skånsk grupp – folkmusikkvartetten Åkervinda. I programmet medverkar också Sven-Ingvars och Imenella.

Andra nya artister i Allsången är den nederländske ESC-vinnaren Duncan Laurence som medverkar 30 juli samt Sissel Kyrkjebø och miljardstreamade Lukas Graham som bägge är med i säsongens sista program 13 augusti.

Och redan i morgon, 16 juli, gästas programmet av den tidigare Allsångsprogramledaren Anders Lundin.

– Vi tycker att det är jätteroligt att kunna bjuda publiken på ännu fler artister till våra program i sommar och extra roligt med världsaktuella Lukas Graham, säger Per Rådelius, projektledare för Allsång på Skansen i ett pressmeddelande.

Gunilla WeddingSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.