Annons

Aston Villa värvar igen – Chambers ansluter

Aston Villa värvar vidare. Senaste nyförvärvet? Backen Calum Chambers från Arsenal, som har skrivit på för 3,5 år med Birminghamklubben.
Fotboll • Publicerad 27 januari 2022
Calum Chambers lämnar Arsenal för Aston Villa.
Calum Chambers lämnar Arsenal för Aston Villa.Foto: Michael Regan/AP/TT

"Det är ett fantastiskt skede att komma till klubben. Klubben är i medvind och det är en spännande tid att vara här. Man kan verkligen känna det i och omkring byggnaden. Man kan känna energin här", säger 27-åringen, som kan spela både centralt och till höger i backlinjen och som har gjort tre A-landskamper för England, till Aston Villas webbplats.

Aston Villa, för tillfället elva i Premier League-tabellen, har därmed värvat in hela fyra spelare i januarifönstret. Sedan tidigare har svenske landslagsmålvakten Robin Olsen (lån från Roma, tidigare under säsongen i Sheffield United), backen Lucas Digne (Everton) och offensiva Philippe Coutinho (lån från Barcelona) anslutit till managern Steven Gerrards förfogande.

Tidigare under dagen blev det klart att Manchester United lånar ut unge yttern Amad Diallo till skotska Rangers för återståden av säsongen.

TT
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons