Kane hattrickhjälte i Bayern Münchens storkross

Så har han gjort sitt första hattrick för nya klubben, engelska anfallsstjärnan Harry Kane.
30-åringen noterades för tre mål och två assist när Bayern München viftade bort Bochum med 7–0 på hemmaplan i Bundesliga.
Fotboll • Publicerad 23 september 2023
Harry Kane sänkte Bochum.
Harry Kane sänkte Bochum.Foto: Sven Hoppe/AP/TT

Hemmalaget rivstartade och när Kane gjorde sitt första mål för dagen efter tolv minuter hade Bayern redan en tvåmålsledning.

Engelsmannen utökade till 5–0 på straff i den 54:e minuten innan han fullbordade sitt hattrick två minuter före full tid.

Han hann dessutom med att noteras för två assist i jättesegern.

Kane har fått en smakstart på sitt tyska äventyr sedan han lämnade moderklubben Tottenham för drygt 1,1 miljarder kronor i somras.

30-åringen står noterad för sju mål på fem ligamatcher så här långt och hans klubb toppar nu tabellen.

Harry Kane har dessutom hunnit med att göra mål i Champions League då han blev målskytt när Bayern München 4–3-besegrade Manchester United i premiären.