Nihlstorp kom in och satte stopp för Växjö

Sport • Publicerad 21 mars 2017 • Uppdaterad 24 november 2021

Det blev ett par minuters nervös väntan i den sista perioden, innan amerikanens mål till slut godkändes. Det krävdes en lång videogranskning, innan domaren signalerade för 4-2.

Han har tidigare varit i Växjö, och var då en given nyckelspelare i Vida arena. Nu har han gjort fyra mål och en assist i SM-slutspelet för sin nya klubb.

Sedan är det även viktigt att ha två målvakter igång för att gå riktigt långt. Så resonerade Peter Andersson, och Malmöcoachens chansning föll väl ut.

Dansken har gjort nio poäng på sina nio senaste matcher, och han är verkligen glödhet på isen.

bild 1/3
Frederik Storm gör det mesta rätt i Redhawks. Foto: TT
Christopher Nihlstorp kom in i Redhawks mål, i stället för Oscar Alsenfelt, och svarade för flera viktiga räddniningar. Foto: TT