Annons

Nytt Tyringekoncept ger kassaklirr efter jul

Sport Lång framförhållning och bara ett evenemang som inte är beroende av publiktillströmning. Och om det hela slår väl ut inga föräldrar som tvingas sälja diverse saker för sina ungdomslag.
Sport • Publicerad 25 oktober 2018 • Uppdaterad 15 december 2021
En Tyringeseptett som tror och jobbar med det nya enkronasevenemanget som klubben satsar på i vinter. Från vänster, Henrik Alfredsson, Jörgen Persson, Siv Nilsson, Mattias Eriksson, Martin Thomsson och Peter Uddgren.
Foto: TOMAS GUSTAVSSON
En Tyringeseptett som tror och jobbar med det nya enkronasevenemanget som klubben satsar på i vinter. Från vänster, Henrik Alfredsson, Jörgen Persson, Siv Nilsson, Mattias Eriksson, Martin Thomsson och Peter Uddgren. Foto: TOMAS GUSTAVSSON

Tyringe Hockey skippar sina traditionella enkronasmatcher den här säsongen och satsar istället på e-t-t bredare arrangemang i helt ny förpackning – men med namnet enkronasmatch!

Annons

I Tyrs Hovs fanns nämligen A-lagets kapten, Mattias Eriksson, materialaren Peter Uddgren, ordförande Jörgen Persson, cafeteriaansvarige Siv Nilsson och kansliets Martin Thomsson för en första genomgång.

I det nya konceptet koncentrerar Tyringe evenemanget till bara en match efter jul och där man säljer ett antal enkronor á 1000 kronor oavsett hur många som kommer till denna gratismatch.

– Vi som jobbar dagligen på golvet i verksamheten känner ju ganska väl av hur stort stödet är för hockeyn i samhället och då menar jag allt från A-laget och ner till ungdomsverksamheten, berättar Siv Nilsson, cafeteraansvarig inom klubben i Tyrs Hov och hon får medhåll av A-lagets materialare Peter Uddgren.

Annons

En uttryck för detta är den fadderverksamhet inom klubben där A-lagsspelarna är fördelade på ungdomslagen och med jämna mellanrum finns med under ungdomsspelarnas träningar.

När vet ni vilken match som siktet med enkronasförsäljningen skall inriktas mot?

Tomas Gustavsson
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons