"Pekings" formsvacka fortsätter – förlorade igen

Fotboll • Publicerad 18 september 2023
Mjällbys Leo Walta (till höger) jublar.
Mjällbys Leo Walta (till höger) jublar.Foto: Stefan Jerrevång/TT

IFK Norrköping fortsätter att förlora i allsvenskan, och mot Mjällby kom tredje raka förlusten (0–2).

I den andra halvleken gav Leo Walta listerlänningarna ledningen med ett skott som målvakten Oscar Jansson förgäves försökte rädda. Samme Walta utökade sedan till 2–0 i den 85:e minuten, vilket även blev slutresultatet.

Matchen öppnade upp sig i den andra halvleken och bortalaget Mjällby hade kontroll över matchbilden och hotade med flera kontringar.

I och med segern går Mjällby upp på samma antal poäng som måndagens motståndare, båda lagen har 34 poäng efter 23 matcher.