Annons

Svår bortamatch för Tyringe

Små – men ack så viktiga – detaljer måste bli bättre för att Tyringe ska bli ett vinnande lag. Det menar assisterande tränaren André Reimer inför lördagens bortamatch mot tabelltrean Karlskrona.
ISHOCKEY • Publicerad 24 oktober 2020 • Uppdaterad 25 november 2021
Magnus Rahm och André Reimer leder Tyringe mot Karlskrona på lördagen.
Magnus Rahm och André Reimer leder Tyringe mot Karlskrona på lördagen.Foto: Stefan Sandström

Det är ganska mycket som har sett hyfsat ut i Tyringe så här långt. Men trots det parkerar laget på jumboplatsen i Hockeyettan med två inspelade poäng.

– De där detaljerna måste vi jobba med varje dag, varje individ måste ta jobbet för att vi ska bli ett vinnande lag, säger Reimer.

Annons

– Till exempel måste vi kunna studsa tillbaka om vi har släppt in ett mål, vi får inte bli rädda och sårbara om vi får ett mål mot oss.

Senast mot Troja i Tyrs Hov var det just två snabba mål som sänkte Tyringe i en match där hemmalaget i övrigt svarade för en klart godkänd insats.

– Vi tar med oss stora delar av matchen mot Troja. Nu möter vi ett Karlskrona som vi vet är ett bra lag. Vi ska vara medvetna om vad de gör bra och vara redo för det, samtidigt är det viktigt att vi går ut och sätter vår prägel på matchen, säger Reimer.

Precis som mot Troja får Tyringe klara sig utan skadade kvartetten Samuel Hou Gustafsson, Matthew Cuce, Balint Horvath och Filip Jannerstig mot Karlskrona.

Peter PaulssonSkicka e-post
Så här jobbar Norra Skåne med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons